mandag 5. oktober 2009

INFORMASJON OM SENSITIVE-SERIEN

Hvordan du kan bruke Sensitive-serien til daglig hudpleie for hele familien!

Sensitive lotion:

Barn: etter babysvømming eller karbad, da den tilfører huden rett pH, elastisitet og beskyttelse. Lotion forebygger tørr hud som kommer av at huden ikke holder på fuktighet – atopisk hud, psoriasis, eksem og utslett. Lotion trekker raskt inn i huden fordi økologiske ekstrakter åpner porene og jobber med underhuden. Fett bør derfor tilføres fra Sensitive cream.

Voksne: lotion inneholder et ekstrakt som er patentert og standardisert for unik even til å styrke hudens elastisitet og forhindre elastiske fibre (elastin) og collagen i å brytes ned.I tillegg kan den ha effekt på de skadelige virkningene av frie radikalene. Bruksområder er som kroppslotion, håndkrem (trekker inn med en gang), lett dagkrem for ansikt og hals, ved strekkmerker og forebygging.

Sensitive cream:

Barn: Kremen inneholder samme ekstrakter som lotion, men i tillegg stor mengde planteoljer og jojobavoks som legger seg som en tynn beskyttende hinne på huden. Kan hindre fukttap og gi fett og mineraler til tørr, atopisk og eksemhud. Kan dempe kløe og soleksem, etter sol.

Voksne: Kan gi elastisitet, fukt, fett og næring til voksen og aldrende hud (ansikt og kropp). Fordi den inneholder et ekstrakt som kan øke hudens elastisitet, kan denne kremen være god til massasje av gravidmage.

Sensitive cream bath:

Barn: I badevannet, som vaskekrem når vann ikke er tilgjengelig (trenger ikke vaske kremen av), mild babyshampo. Rist flasken før bruk
Voksne: Renser ansiktshud for sminke og smuss. (fjerner ikke vannfast sminke) Rensekremen kan fjerne hudorm og regulere fet aknehud. Rist flasken før bruk.

Sensitive neutral oil: Barn: Beskytter og renser tørr babyhud, god i badevannet, virker beroligende og kolikkløsende ved babymassasje.

Voksne: Massasjeolje, som ekstra fett-tilskudd til tørr hud ansikt/kropp. Trekker forholdsvis hurtig inn i huden.

Sensitive salve (vannfri):

Barn: Stellesalve ved sår og utslett, og for å forebygge dette. God ved både væskende og tørre utslett og sår, seborrè og som kuldekrem. Rett og slett spiselig!

Voksne: Såre brystvorter hos mor (kun giftfri ingredienser i kremen), tørr hud, såre lepper, som nærende tilskudd for ansikt, da den inneholder villnyperose, typisk nattkrem og som kuldekrem og massasjekrem.

LYKKE TIL MED DITT NYE SENSITIVE-PRODUKT!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar